Trump’tan başkanlık seçimlerine bir daha adaylık iletisi

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Trump’tan başkanlık seçimlerine bir daha adaylık iletisi
Eski ABD Lideri Donald Trump, aşı sağcı İngiliz kanalı GB News’e verdiği röportajda, kaybettiği 3 Kasım seçimlerin hileyle çalındığı istikametindeki tezlerini yenidenladı.


Seçimden 3 gün daha sonra Kongre önünde miting düzenlemesinin bir kusur olup olmadığı sorulan Trump, “Bir ayaklanma var ise 3 Kasım’da, seçim günü gerçekleşti ve öncesi ve daha sonrasında oldu. Bana bakılırsa ayaklanma buydu ve 6 Ocak bir protestoydu” dedi.


‘Ne yazık ki kimi makûs şeyler olduğunu’ kaydeden Trump, kendisinin 10 bin ulusal muhafızın hatta ordunun gorevlendirilmesini istediğini öne sürerek “Çünkü kalabalığın epey büyük olacağını biliyordum zira seçime hile karıştırılması üzerine oluşan öfkeden haberdardım ve bunu herkesten daha düzgün anladım” diye konuştu.


Eski ABD Lideri, güvenlik talebinin Temsilciler Meclisi Liderli Nancy Pelosi tarafınca geri çevrildiğini argüman etti.


‘Başka seçeneğiniz yok’


Trump, 2024’te bir kere daha Başkanlık için aday olup olmayacağına ait bir soru üzerine, “Ülkeyi seviyorsanız öteki seçeneğiniz yok. Bu bir soru değil” dedi.

Will Donald Trump be helping the Republican Party during the upcoming midterms? @GBNEWS aired @Nigel_Farage the full interview with the 45th American President tonight.

And will be run for the 2024 Presidential election? I think we know the answer to that one. #DonaldTrump pic.twitter.com/70wiPqCLMO

— James Marlow ג’יימס מרלו (@James_J_Marlow) December 1, 2021



Ülkesini sevdiğini ve onu daha evvel görülmemiş bir düzeye getirdiğini savunan Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarının bulunması muvaffakiyetini da sahiplenerek “(Aşının geliştirilmesinin) 12 yıl sürmesini bekliyorlardı ve herkes bunun işe yaramayacağını söylemiş oldu ve inanılmaz uygun çalıştılar. Mükemmel bir iş çıkardık” sözlerini kullandı.


‘Harry pişman olacak’


Trump, Kraliçe 2. Elizabeth’in torunu Prens Harry’nin eşi Sussex Düşesi Meghan Markle hakkında da konuştu.


Markle’ı Kraliçe ve Kraliyet ailesine ‘saygısızlık’ etmekle suçlayan Trump, “Onun bir hayranı değilim. Birinci günden beri değildim. Bence Harry dehşetli bir biçimde kullanıldı ve bir gün pişman olacağını düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.

'I'm not a fan of hers at all and I think she's very disrespectful to the Queen.'

Donald Trump tells @Nigel_Farage what he thinks about Duchess of Sussex Meghan Markle.

Watch Farage: Trump The Interview live on GB News Tonight at 7pm – Nothing is off limits. pic.twitter.com/WOqC32nEGP

— GB News (@GBNEWS) December 1, 2021



Prens Harry’nin ailesiyle olan ilgisinin mahvedildiğini savunan Trump, Kraliçe’nin incitildiğini de belirtti.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.