Perrigo Türkiye’den yeni iş birliği

sıcakkafa

Yeni Üye
Perrigo Türkiye, bayanların iş gücüne iştirakini desteklemek ve hayatın her alanında onların yanlarında olduklarını hissettirmek hedefiyle Bayan Emeğini Kıymetlendirme Vakfı (KEDV) ile değerli bir iş birliği gerçekleştirdi.

Perrigo Türkiye bu iş birliği kapsamında kendi kaynakları ve emekleriyle kendi teşebbüslerini kuran 70 hanımın hayatına dokunuyor, toplumsal ve ekonomik olarak güçlenmelerine katkı sağlıyor. Bu yolla toplumsal cinsiyet eşitliği ve fırsat eşitliğine yönelik adımlar atarak, ülkemizdeki bayanların güçlenmesine takviye oluyor.

Milyonlarca bayana ilham olacak teşebbüsçü bayanların gücü olmak ve yanlarında olabilmek büyük bir değer taşıyor. Takviyelerin sonunda ortaya çıkan somut örnekler de gurur kaynağı oluyor.

“KEDV ile iş birliği gerçekleştirdiğimiz için fazlaca mutluyuz”

Perrigo Türkiye’nin KEDV ile yapmış olduğu iş birliği yardımıyla bayan kooperatifleri artık fazlaca daha kuvvetli: Balçova Bayan Kooperatifi işletmelerine aldıkları teknolojik ekipmanlar ile artık daha fazla müşteriye hizmet verebiliyor ve daha fazla üretim sağlayabiliyor. KAÇEM Bayan Çiftçiler Ekolojik Eğitim ve Üretim Merkezi aldıkları takviye ile artık online alanda kendi reklamlarını yaparak daha fazla kitleye ulaşabiliyor. Mezitli Üretici Bayan Kooperatifi ise fon dayanağıyla üretimlerinin en temel gereksinimleri olan ekipmanları alarak daha fazla eseri stoklayabiliyor ve bu sayede üretim kapasitelerini arttırarak daha fazla müşteriye mamüllerini ulaştırabiliyor.

Kadın Emeğini Kıymetlendirme Vakfı (KEDV) ile hayli bedelli bir iş birliğine imza attıklarını söz eden Perrigo Türkiye Genel Müdürü Özge Yavuz Öztürk, “Gayret ve özveri ile attığımız her adımda bayanların gücünden ilham alıyoruz. Bayanlara yalnızca iş ömründe değil ömrün her alanında dayanak olabilmek emeliyle, KEDV ile iş birliği gerçekleştirdiğimiz için epeyce memnunuz. İçerisinde bulunduğumuz bu güç günlerde bayanların üretime katılmalarına ve ekonomik olarak güçlenmelerine takviye olmak bizim için epeyce kıymetli” dedi.