Oyun dünyası gamescom 2022 için Köln’de buluşuyor

bilimsel

Üye
Gaming in Turkey Oyun ve Espor Ajansı, gamescom’un Türkiye partneri olarak, 23-28 Ağustos 2022 tarihleri içinde Almanya’nın Köln kentinde yüz yüze gerçekleşecek gamescom 2022 fuarına katılacak. Oyun geliştiricilerini, dağıtımcılarını, şirketlerini ve oyuncuları bir ortaya getirecek olan fuar, gelecek aylarda piyasada yerini alacak oyunları da birinci sefer ve yalnızca fuar ziyaretçilerine deneyimleme fırsatı sunacak.

İki yıllık online seyahatin akabinde bir daha fizikî olarak oyun tutkunlarını bir ortaya getirecek tertipte, salon 04.1, Stand A060 adresinde yer alacak olan Gaming in Turkey Oyun ve Espor Ajansı, hem potansiyel iş iştirakleri için oyun dünyasının önde gelen isimleri ile buluşacak, tıpkı vakitte Türkiye’deki oyun dalının gelişmenini sağlayacak fırsatlar için çalışmalarını sürdürecek.

Dev isimler gamescom 2022’de

Dünyanın farklı yerlerinde oyun dalında hizmet veren birfazlaca şirket B2B etkinlikler için gamescom 2022’de yeniliklerini paylaşacak. gamescom 2022’ de, 2K, 505 Games, Aerosoft, Amazon Web Services, AMD, Bandai Namco, BenQ, Daedalic Entertainment, HoYoverse, HyperX, KRAFTON, Level Infinite (Tencent), MEDION, Neowiz, NetEase Games, Razer, Samsung, SEGA Europe, SteelSeries, TikTok, Ubisoft, Warner Bros. Games, Xbox ve Xsolla üzere görüntü oyunları dünyasının dev isimleri yer alacak.

gamescom 2022’nin canlı yayınları, Türkiye’den sevilen isimlerin yayınlarından Türkçe olarak da takip edilebilecek. Canlı yayın detayları ilerleyen günlerde Gaming in Turkey’in Instagram sayfasında ve web sitesinde duyurulacak.

Opening Night Live Show 23 Ağustos’ta canlı yayınlanacak

Etkinlik, gamescom ile özdeşleşen “Opening Night Live Show” ile başlayacak. Dal önderi oyun geliştiricileri ve şirketlerin yeni çıkacak oyunlarını duyurup tanıttığı sahne gösterisi canlı olarak yayınlanacak. Aktifliğe ziyaretçi kabulü ise 24-28 Ağustos 2022 tarihleri içinde gerçekleşecek. Fuar alanındaki ziyaretçiler oyun dünyasının önde gelen markalarının alanlarını ziyaret edebilecek. Ayrıyeten cosplay, retro ve indie oyun alanları, en yeni oyunların deneyimlenebileceği cümbüş alanları, ailece keyifli vakit geçirmeye imkan tanıyan aile alanı, açık ve kapalı yer cümbüş noktaları, sevilen oyunların merch eserleri bulunan alışveriş dükkanları üzere biroldukca farklı alan da ziyaretçilere açık olacak.