Kışlık Karnıyarık Hazırlığı

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Kışlık Karnıyarık Hazırlığı Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 kg patlıcan
  • Kızartmak için sıvı yağ
Kışlık Karnıyarık Hazırlığı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patlıcanları alacalı soyup yıkıyoruz.
  2. Karnıyarıkların boyutunu ayarlıyoruz büyük olanları ikiye bölüyoruz.
  3. Kızgın yağda güzelce kızartıyoruz.
  4. Buzdolabı poşetlerine porsiyonluk ayırıp güzelce paketliyoruz.
  5. Tezgahın üstüne koyup düzgünce soğuyana kadar bekleyip buzluğa kaldırıyoruz.
Kışlık Karnıyarık Hazırlığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı