Kışlık Domates Üretimi

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Kışlık Domates Üretimi Tanımı İçin Malzemeler

  • 20-22 kilo bursa domatesi
  • 3 yemek kaşığı tuz
20 adet kavanoz


Kışlık Domates Üretimi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Önce domatesleri güzelce yıkayalım ve kabuklarını soyalım, hatta benim kabuklarını biraz kalın soyuyorum, zira onları da başka çorbalık olarak pişiriyorum, tanımı sayfamda mevcut
    🤗
  2. ondan sonrasında küp biçiminde doğrayalım ben bunun ortasında domates doğrama aletim var onu kullanıyorum bu türlü epey kolay oluyor.
  3. Doğranmış domatesleri büyük tencereye alıyoruz tek tencereye sığmadığı için 2 tencerede pişiriyorum.
  4. Üzerine her tencere için 1,5 yemek kaşığı tuz döküyoruz ve bir sefer karıştırıp kaynamaya bırakıyoruz.
  5. Kaynamaya başladıktan daha sonra 3_4 dk daha kaynatalım ve ocağın altını kapatmadan sıcak sıcak kavanozlara dolduralım ve pak bir kapakla sıkıca kapatalım ve aykırı çevirip bir gün bekletelim. Afiyet olsun
    🤗
Kışlık Domates İmali Tanımı Fotoğraflı Yapılışı