Incendio Supremacy ekibinin amacı Mobile Legends Dünya Finali’nde şampiyonluk

bilimsel

Üye
Dünyanın en büyük mobile turnuvalarından biri olan ve Türkiye elemelerine yaklaşık 3 bin amatör esporcunun katıldığı Mobile Legends Dünya Şampiyonası 1 Ocak’ta Jakarta’da düzenlenecek. Ülkelerindeki elemeleri geçmeyi başaran en uygun 16 grup, Endonezya’da gerçekleştirilecek Mobile Legends M4 Dünya Şampiyonası’nda dünyanın en güzel kadrosu olmak için karşı karşıya gelecek. 1 Ocak – 15 Ocak tarihlerinde yapılacak büyük finalde Türkiye’yi Incendio Supremacy grubu temsil edecek. Incendio Supremacy kadro oyuncusu Emre Sarı, dünya finali öncesi Fanatik’in sorularını yanıtladı.

“Ailem fazlaca şaşırdı”

Türkiye’yi Jakarta’da temsil edecek olan Emre Sarı, “Türkiye şampiyonu olduktan daha sonra fazlaca fazla tebrik iletileri aldık. Bu durum hem beni birebir vakitte grubumdaki arkadaşlarımı fazlaca keyifli etti açıkçası. Maçlar yaptığımız sırada insanların bizi tebrik etmesi ve bu biçimde paylaşımlarda bulunması fazlaca hoşuma gidiyor. Turnuvanın başında destekleyenler azdı lakin şampiyon olduktan daha sonra hayli kişi bizi desteklemeye başladı. Ferdî olarak da fazlaca tanınmaya başladım” dedi. Ailesinin Jakarta’ya gideceğini öğrenince fazlaca şaşırdığını söyleyen Emre, “Ailem bilmiyordu esporu da bu oyunu da. Lakin şampiyon olduğumuzdaki sevincimizi gördüler ve bizimle keyifli oldular. Şu an beni destekliyorlar ve olumlu karşılıyorlar” yorumunu yaptı.

“Hedefimiz şampiyonluk”

Verimli bir 2 ay geçirdiklerini söyleyen Emre Sarı, “Takımımızda fazlaca okuyan var ve bu sebepten gündüzleri idman yapamıyorduk fakat akşamları tertipli bir biçimde idmanlarımızı yaptık. Genel olarak ağır geçti Türkiye finali ile dünya finali içindeki 2 aylık süreç. Kendimizi geliştirdiğimizi düşünüyorum. Orada da turnuvamıza kadar idmanlarımızı yapacağız. Turnuvanın heyecanı fazlaca büyük zira binlerin önünde oynayacağız. Umarım süratli bir adaptasyon süreci yaşarız. Kendimize güveniyoruz. Gayemiz tabi ki de şampiyonluk” dedi.