İlk halka açık beta'yı bekliyorum: iOS 26 ve CO muhtemelen sadece ayın 2. yarısında

sıcakkafa

Yeni Üye
Apple'ın yeni işletim sistemlerinin genel beta ile ilgileniyorsanız, sabırlı olmalısınız. Genellikle bilgilendirilmiş Bloomberg gazetecisi Mark Gurman'ın bir tweet'ine göre, muhtemelen Temmuz ayının ikinci yarısında “23. civarında” olacak. Bir hatırlatma olarak: Geliştiriciler, Haziran başından beri iOS 26, MacOS 26, iPados 26, Watchos 26 ve TVOS 26'yı deneyebilirler.

Hala dördüncü geliştirici beta var mı?

Apple, Grup'un düzenli olarak yaptığı gibi, Temmuz ayı için yeni HomePod yazılımı ve bu yıl yeni işlevlerle bir AirPods ürün yazılımı güncellemesi içeren işletim sistemlerinin genel avans sürümlerini duyurdu, ancak belirli bir yayın tarihini çağırmıyor. 2024'te Apple iOS 18, MacOS 15 & Co, 15 Temmuz'da test için bir ön versiyon olarak piyasaya sürüldü. Şimdi Apple, normal kullanıcılara izin verilmeden önce dördüncü bir geliştirme beta ekleyebilir. Daha sonra ilk kamu atışı geliştirici Beta 4'e dayanacaktı.

7 Temmuz'da piyasaya sürülen geliştirici Beta 3 ile Apple, okunabilirliğe hizmet eden yeni tasarım konusunu Liquid Glass'ı daha da azalttı. Bu hem Mac hem de iPhone ve iPad'de yapıldı. Bir yandan karar için övgü vardı, örneğin söz konusu Mark Gurman'dan eleştiri de geldi. Apple'ın grubun tweet'lere eleştiriye çok hızlı tepki verdiğini ve kullanıcılara “camlık” sağlamak yerine yeni tasarımını düzelttiğini yazdı.

İşletim sistemlerinde birçok değişiklik

Apple sadece IOS & CO için yıla dayanan yeni bir lisans planı uygulamakla kalmadı, aynı zamanda tüm sistemlerde çeşitli tasarım ve işletme değişikliklerini değiştirmeye cesaret ediyor. Görünüşe göre, grup diğer kullanıcılar sistemleri deneyebilmeden önce geliştirici testleriyle daha fazla zaman ayırıyor.

Genel betalar ücretsiz olarak sunulmaktadır. Ancak, kullanıcıları yalnızca üretken çalışmada olmayan testler için cihazlarınız varsa yüklemelisiniz. Ayrıca, mevcut olabilecek herhangi bir iCloud hatasında yeni sistemlerde çalışmamak için test elmaları hesaplarıyla çalışmak da mantıklıdır. Geliştiricilerin zaten test edebileceği bir Visionos 26'nın halka açık bir betası açık bir şekilde mevcut olmayacaktır.

(BSC)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!