Et Marinasyon (Izgara Sote Fırın)

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Et Marinasyon (Izgara Sote Fırın) Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kg yağsız ince kesim et
Marine sos için;

  • 1 soğan rendesi
  • 4 diş sarımsak
  • Tuz
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber kesinlikle olsun.
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • Yarım çay kaşığı köri
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • Yarım çay kaşığı karabiber
Et Marinasyon (Izgara Sote Fırın) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Eti yıkayıp biraz sulu bırakın.
  2. Tuzu ve sıvı yağı ekleyin yarım çay bardağı sıvı yağ kâfi olacak.
  3. Sarımsakları rendeleyin.
  4. Baharatları da ekleyip eti düzgünce karıştırın.
  5. Streçle sarıp buzdolabında 1 gece dinlendirin.(1 gece dolapta dinlenmeli)
Et Marinasyon (Izgara Sote Fırın) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı