Dondurucu İçin Karnıyarıklık İmambayıldılık Patlıcan

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Dondurucu İçin Karnıyarıklık İmambayıldılık Patlıcan Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 kg patlıcan
  • 1 kg domates
  • Yarim kg biber
Dondurucu İçin Karnıyarıklık İmambayıldılık Patlıcan Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patlıcanları yıkayıp pijama halinde soyun.
  2. Fırını alt üst ayar 200 dereceye getirin ısına dursun.
  3. Patlıcanları fırın tepsisine dizip üzerlerine biraz tuz serpip sıvı yağ gezdirin ovalayın.
  4. Isınan fırına sürüp yavaşça yumuşayana dek kozleyin.
  5. Ara orta karşıt düz çevirin.
  6. Ardından fırından alıp soğumaya bırakın.
  7. Soğuyunca buzdolabı poşetlerine koyup her bir patlıcanın üzerine dilimli domates ve biber koyup poşeti kapatıp dondurucuda koruma edin.
  8. Ben patlıcanları kızartmadan bu türlü fırınlayarak dondurucuya koyuyorum.
  9. Hem daha yavaşça ve lezzetli oluyor. Dilediğiniz vakit çıkarıp yemeye hazırlayabilirsiniz.Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
    🌹
    .
Dondurucu İçin Karnıyarıklık İmambayıldılık Patlıcan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı