AirPods ve MagSafe: farklı renklerde prototipler ortaya çıktı

sıcakkafa

Yeni Üye
Apple’ın AirPods kılıfını ve MagSafe şarj adaptörünü farklı renklerde sunmak için somut planları olduğu bildirildi. Kendi bilgilerine göre, iPhone üreticisinin Çinli bir prototip koleksiyoncusu, son birkaç gün içinde test edildiği iddia edilen modellerin resimlerini yayınladı. Her iki durumda da asla yayınlanmadı.


Şimdiye kadar beyaz renkle korunan aksesuarlara farklı renklere büyük bir talep var gibi görünüyor: AirPods kasasına yapıştırılan aksesuar üreticilerinden çok sayıda kaplama ve ayrıca kasaya farklı bir renk veren kılıflar bulunuyor. Apple, 2016’da, yani ilk AirPods neslinin sunulduğu yılda, farklı renklerde kılıflar üretmeyi zaten planlamıştı. Bunun için yapılan hazırlıklar, son test serisine kadar ulaşacaktı. Kosutami Twitter’da yazıyor Apple’daki anonim kaynaklara atıfta bulunmak. Bu son engeller DVT veya PVT, yani diğer şeylerin yanı sıra üretimi kontrol eden Tasarım Doğrulama Testi ve esas olarak seri üretimi etkileyen Üretim Doğrulama Testi idi.

Çok sayıda açık soru


Apple’ın neden geliştirmenin bu geç aşamasında yayınlamaktan kaçındığı ve her şeyden önce planları bir daha asla almadığı yanıtsız kalıyor. Görünüşe göre kılıfların, ayırt edici Ürün Kırmızısı tonu da dahil olmak üzere o sırada iPhone 7’nin renklerinde yapılması gerekiyordu. Kasaya yerleştirilen AirPods ise test deseninde tamamen beyaz.

Farklı renklerdeki MagSafe şarj cihazı, geliştirme aşamasında muhtemelen hiç bu kadar ileri gitmemiştir. ondan başka bir tweete göre Yalnızca bir prototip hayatta kaldı, ancak aynı zamanda başka bir ilginç ürünle birlikte: Yayınlanmamış bir Magic Charger ile gösteriliyor; bu, 2022’de üretimine son verilen Apple Watch şarj yuvasına benzer şekilde, MagSafe şarj adaptörünün katlanmasına izin vermelidir.


Resimlerin ve bilgilerin doğruluğu şu anda bağımsız olarak kontrol edilemez. Apple, genellikle ürünlerin veya piyasaya sürülmemiş cihazların geliştirilmesi hakkında herhangi bir bilgi sağlamaz.




Mac & i'den daha fazlası



Mac & i'den daha fazlası




(mki)



Haberin Sonu