Acı Soslu Turşu

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Acı Soslu Turşu Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 kilo domates
  • 1 kilo kapya biber
  • Yarım kilo acı biber
  • 10-15 diş doğranmış sarımsak
  • 1 su bardağı üzüm sirkesi
  • 1,5 yemek kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • Bir demet doğranmış maydanoz
  • 1 yemek kaşığı kuru nane
Acı Soslu Turşu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Domatesler ve kapya biberler rondodan geçecek ve yoğunlaşana kadar kaynatılacak. (kabuklarını soymanıza gerek yok rondodan geçeceği için belirli olmuyor).
  2. Diğer materyaller yoğunlaşan sosun üzerine eklenip karıştırılacak.
  3. Sıcak sıcak kavanozlayıp aykırı çevirelim.
Yeni kapak kullanmaya itina gösterelim.

Afiyet olsun
🤗
.

Acı Soslu Turşu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı