Süs Biber (Biberiye Turşu)

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Süs Biber (Biberiye Turşu) Tanımı İçin Malzemeler

  • 350-400 gram süs biberi
  • 1 çay bardağı sirke
  • 1 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı limon tuzu
  • 3-4 diş sarımsak
  • Sıcak su
Süs Biber (Biberiye Turşu) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Biberleri yıkayın. ondan sonrasında saplarını temizleyin.
  2. Sarımsakları temizleyin 2 modüle bölün.
  3. Kavanozunun tabanına 1-2 diş sarımsak koyun.
  4. Biberleri kavanoza koyun.
  5. Arasına ve üzerine de sarımsak yerleştirin.
  6. Üzerine tuz, sirke, şeker ve limon tuzunu koyun.
  7. Çaydanlıktan kaynar suyu üzerine doldurun. (aldığı kadar. ).
  8. Sıkıca kapatıp zıt çevirip koyalım.
  9. böyle yaptığınız vakit kavanozlara vakumlamış oluyorsunuz.
  10. Asla bozulmuyor. Ve sıcak suyla olağanüstü turşular oluyor.
Süs Biber (Biberiye Turşu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı