Konut Üretimi Ketçap

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Ev Üretimi Ketçap Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet orta uzunluk soğan
  • 2 adet büyük uzunluk domates
  • 4 yemek kaşık zeytin yağı
  • 5 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
  • 1 kaşık esmer şeker
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı efnan bitkisel karışım
Ev Üretimi Ketçap Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Soğanları piyazlık doğrayıp, karamelize olana kadar kavuruyoruz.
  2. Sarımsakları ek edip bir kaç tıp çeviriyoruz.
  3. Üzerine domatesleri doğrayıp ekliyoruz.
  4. Domatesler eriyince sirke ve baharatları ek ediyoruz beş dakika daha kaynatıp altını kapatıyoruz.
  5. 4 yada 5 cins bilenderden geçiriyoruz.
  6. Süzgeçten geçirdiğimiz ketçabımız hazır.
Ev Üretimi Ketçap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı