Kışlık Patlıcan (Derin Dondurucu İçin)

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Kışlık Patlıcan (Derin Dondurucu İçin) Tanımı İçin Malzemeler

  • 17 kg patlıcan
  • 2,5 su bardağı sıvı yağ
Kışlık Patlıcan (Derin Dondurucu İçin) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patlıcanları yıkadıkdan daha sonra alacalı soyup fırça sayesinde sıvı yağ sürelim.
  2. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirip öncesinden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim.
  3. Pişen patlıcanları soğuduktan daha sonra buzdolabı poşetine (ben dondurucu kokusu olmaması için çift poşet kullandım) tüketeceğimiz ölçüde koyalım derin dondurucuya kaldıralım.
  4. Patlıcanları isterseniz yemeklik doğrayarak da fırında kızartıp saklayabilirsiniz.
    🌹
    afiyet olsun
    🌹
    .
Kışlık Patlıcan (Derin Dondurucu İçin) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı