Karnabahar Turşu Tanımı Görüntülü

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Karnabahar Turşu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane karnabahar
  • 2 tane küçük mor lahana
  • 2 su bardağı sirke
  • 6 su bardağı su
  • 3 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 tatlı kaşığı limon tuzu
  • 10 -15 diş sarımsak
Karnabahar Turşu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle karnabahar ve mor lahanayı istediğiniz boyutta kesimlere ayıralım.
  2. ondan sonrasında 2 kiloluk şişelerimize dolduralım siz hangi boyutta şişe kullanacaksanız materyalleri ona bakılırsa ayarlayabilirsiniz.
  3. hemen sonrasında sarımsaklarını koyalım ve 2 su bardağı sirkeye 6 su bardağı su ekleyelim tuzunu ekleyelim. Güzelce karıştıralım.
  4. Üzerlerine dökelim.
  5. Kapağını sıkıca kapatalım ve 10 günün sonunda turşunuz hazır
    👌
Karnabahar Turşu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı